1. Kathā Jhandi + Havan;
Algemene standaard vereringsdienst van tenminste de pancadev- Pūjā (5 goddelijke/kosmische manifestaties) mét de Kalash pooja en een algemene havan.

2. Ganapati Pūjā
Algemene vereringsdienst (zie punt 1) mét daarbij centraal een uitgebreide upcārpūjā ter ere van Ganesha. Ganesha staat voor symbool als verdrijver van hindernissen en obstakels in het mensenleven.

3. Ghar Bhoj / Grihya Pravesh
Algemene vereringsdienst (zie punt 1) mét daarbij centraal de inwijding van de nieuwe ruimte of huis.

4. Shiva / Rudra Abhishekam (beknopt)
Algemene vereringsdienst (zie punt 1) mét daarbij centraal een uitgebreide upcārpūjā op een Shiva Lingam. Shiva staat symbool als decreator en verlicht het lijden van Zijn toegewijden.

5. Shiva / Rudra Abhishekam (uitgebreid)
Algemene vereringsdienst (zie punt 1) mét daarbij centraal een uitgebreide upcārpūjā op een Shiva Lingam én het lezen van de Vedische mantrareeks Namakam + Camakam. Shiva staat symbool als decreator en verlicht het lijden van Zijn toegewijden.

6. Nāg Pūjā
Algemene vereringsdienst (zie punt 1) mét daarbij centraal een uitgebreide upcārpūjā ter ere van Nāga-devtā (incarnatie van Shiva). De Nāga (Indiase cobra) staat symbool het overmeesteren van angst en gif in het mensenleven. Ook de verering van Manasā Devi, de slangengodin, staat hierbij centraal.

7. Chatti / Shashti Pūjā
Op de zesde levensdag van een pasgeboren kind wordt de Chatti Pūjā verricht. Aan de kosmische krachten wordt gevraagd het kind te beschermen en de intellectuele en spirituele ontwikkeling te begeleiden.

8. Durga Pūjā
Algemene vereringsdienst (zie punt 1) mét daarbij centraal een uitgebreide upcārpūjā ter ere van de Goddelijke moeder Durga. Durga staat symbool als de goddelijke Moeder en representateert actieve energie in de kosmos.

9. Bhūmi Pūjā
Algemene vereringsdienst (zie punt 1) mét daarbij het inwijden/inzegenen van een stuk land of aarde. Bhūmi (Moeder Aarde) staat symbool voor drager van de wereld en dus voor stabiliteit. Het is een gebruik Haar te vereren alvorens bijvoorbeeld een bouwsel of huis te bouwen.

10. Vishnu Pūjā
Algemene vereringsdienst (zie punt 1) mét daarbij centraal een uitgebreide upcārpūjā ter ere van Vishnu + Shaaligraama. Vishnu staat symbool als instandhouder van de kosmos en is de perfecte echtgenoot en dus een voorbeeld voor de man. 

11. Lakshmī Nārāyana Pūjā
Algemene vereringsdienst (zie punt 1) mét daarbij centraal een uitgebreide upcārpūjā tere ere van Moeder Lakshmī en Vishnu. Lakshmī Nārāyana staan symbool voor het perfecte koppel en het perfecte huwelijk.

12. Narasimha Pūjā
Algemene vereringsdienst (zie punt 1) mét daarbij centraal een uitgebreide upcārpūjā ter ere van Narasimha. Narasimha staat representatief voor het vernietigen van occulte krachten en staat voor bescherming. 

13. Shrī Yantra Pūjā
Algemene vereringsdienst (zie punt 1) mét daarbij centraal een uitgebreide (upcār)pooja op een Shrī Yantra mét het lezen van de Vedische mantrareeks Shrī Sūktam. De Shrī Yantra wordt in algemeenheid vereerd ten aanroeping van geluk, succes en rijkdom. 

14. Kālī Pūjā
Algemene vereringsdienst (zie punt 1) mét daarbij centraal een uitgebreide upcārpūjā ter ere van Kālī. Kālī staat symbool als Moeder en vernietiger van onze (innerlijke en uiterlijke) vijanden.

15. Sarasvati Pūjā
Algemene vereringsdienst (zie punt 1) mét daarbij centraal een uitgebreide upcārpūjā naar Moeder Sarasvati. Sarasvati staat symbool voor muziek, zang, kunst, wijsheid, creativiteit en kennis.