1. Sūrya Pūjā
Vereringsdienst ter ere van de Zon, verlichter van de kosmos (voor creativiteit, inspiratie van het intellect en onderscheidingsvermogen)

2. Candra Pūjā
Vereringsdienst ter ere van de Maan, reflector van de zonne-energie aan de aarde (voor het versterken van de geestelijke vermogens)

3. Mangal Pūjā
Vereringsdienst ter ere van de planeet Mars (voor moed, het overwinnen van angst, uithoudingsvermogen)

 4. Budha Pūjā
Vereringsdienst ter ere van de planeet Mercurius (voor het versterken van intellectuele vermogens)

5. Brihaspati Pūjā
Vereringsdienst ter ere van de planeet Jupiter (voor kennis-expansie, geluk, hoger bewustzijn)

6. Shukra Pūjā
Vereringsdienst ter ere van de planeet Venus (voor verkrijging van materiële geneugten)

7. Shani Pūjā
Vereringsdienst ter ere van de planeet Saturnus (ontstijgen van karmische retributie, ziekten, ouderdom)

8. Rāhu Pūjā
Vereringsdienst ter ere van Rāhu, het noordelijke orbitale punt waar zowel de maan als de zon doorheen gaan; mythologisch het demonenhoofd die de zon en de maan inslikt waardoor eclipsen ontstaan. Ketu draagt de kennis van onze vorige levens. Rāhu brengt de karma’s van onze vorige levens tot uiting, zodat wij daarvan kunnen leren. Rāhu en Ketu worden daarom geassocieerd met de kosmologische karmische principes. (voor intelligentie, inzicht en geestelijke vooruitgang)

9. Ketu Pūjā
Vereringsdienst ter ere van Ketu, het zuidelijk orbitale punt waar zowel de maan als de zon doorheen gaan; mythologisch het visachtige onderlichaam (met staart) van de demoon waardoor eclipsen ontstaan. Ketu draagt de kennis van onze vorige levens. Rāhu brengt de karma’s van onze vorige levens tot uiting, zodat wij daarvan kunnen leren. Rāhu en Ketu worden daarom geassocieerd met de kosmologische karmische principes. (voor intelligentie, inzicht en geestelijke vooruitgang)

10. Nava-graha Pūjā
Vereringsdienst ter ere van de 9 planeten (zoals hierboven genoemd).